lørdag den 21. februar 2015

10 make-up tricks!

Jeg ved af erfaring, at når man skal lægge make-up, sker det ofte, at det ene øje bliver helt vildt pænt og det andet en katastrofe!

Her er mine 10 bedste basis tricks, til hvordan man kan undgå de værste make-up katastrofer.
 
Trickene er:

1.    Arbejd på begge øjne på sammen tid – et trin ad gangen og lav det sammen trin på begge øjne.

2.    Hav gode børster. De behøver ikke at koste en krig, for eksempel er 'The Body Shop's' børster rigtig gode, til prisen.

3.    Ordentligt lys!

4.     Find en mascara der passer til dine vipper.  Det kan være du skal bruge en børste fra ét mærke og et produkt fra et andet.

5.    Det samme gælder for blyants eyeliner. Find en der passer til lige præcis dig! Husk den du bruger på den våde linje, ikke må være for fugtig/blød i konsistenten, da den ellers kan flyde ud. Den skal blive på sin plads, og ikke ende under øjnene og laver rander.

6.    Husk en primer under skyggerne. Den gør at skyggerne får en længere holdbarhed, og farven bliver fremhævet.

7.    Brug også en primer i hele ansigtet. Den fungerer ligesom øjenskyggeprimeren. Man kan sige, det forhindrer make-uppen i at ¨smelte¨ af.

8.    En Foundation er ofte fed i konsistensen (god til fuld dækning), en CC creme er tør (godt til naturlig look, pigment fejl og god til olieret hud) og en BB creme er fed og olieret (god til naturligt look og til tør hud). For at finde en rigtige farve, er det vigtigt at lave en farve prøve. Lav farve prøven på kæben, og træk den ned ad halsen. Den skal matche din hudtone, bedst muligt. 

9.    Husk læberne! Hvis du er i tvivl om farven, kan du altid matche den til farven på dine naturlige læber. Det gør du ved at hive lidt ud i underlæben, så du kan se farven på ¨det våde¨ af din læbe, og match så produktet.

10.  Hvis du er i tvivl om farverne på øjenskyggen, så gå efter de naturlige farver . De fleste mærker laver  paletter, hvori de har samlet forskellige naturlige nuancer. Undgå de gullige toner.

 // Laura Hougaard

Ingen kommentarer:

Send en kommentar